neobux – tjen penge på at kigge på hjemmesider.

For noget tid siden fortalte vi om en guide fra firmanavnet.dk. Der var det muligt at tjene penge på at klikke på reklame sider. Nu har vi fundet endnu en hjemmeside hvor man kan tjene penge på dette. MEN her kan man blive betalt lige så snart man har optjent $2 eller mere. Det vil sige der er INGEN ventetid for at få pengene udbetalt som der f.eks. er på bux.to.

Du skal enten have en alertpay konto eller en paypal konto for at få pengene udbetalt. Så opret en af disse typer kontoer først, før du tilmelder dig neobux.

Du kan tilmeldig dig dette site helt gratis som hedder neobux ved at klikke på følgende banner.

Jeg har været medlem i ca. 1½ måned nu og har allerede blevet betalt 2 gange samt vundet en gang i deres “lotto system” (hvor gevinsten var 110 brugere som blev koblet under mig en måned gratis. Dvs jeg blev også betalt for deres reklame klikkeri).

Jeg har ikke lagt en eneste krone i dette program. Dog har jeg kun brugt ca. 1 time på denne 1½ måned på at få mine $22 udbetalt.

Tags: , , , ,

3 Responses to “neobux – tjen penge på at kigge på hjemmesider.”

  1. Kasper siger:

    Man kan tjene penge med dette program.

    I må meget gerne teste det og skrive en anmedelse.

    http://minirapplay.tripod.com/index.html

  2. […] har tidligere skrevet om neobux – tjen penge på at kigge på hjemmesider. samt vi har omtalt en side der hedder tjengryn.dk som havde visse start […]

  3. Jeg ved at neobux virker, du har så været rimelig heldig og vinde i deres lotto system, men ellers går det en smule langsomt hvis man ikke har nogle Referals, men super nemt og godt program til at tjene penge på.

Leave a Reply