lotsmorefree.com – siden hvor du kan få gratis gaver…ELLER?

Nu bliver vi nød til at høre… Er der nogle overhovedet der har modtaget de gratis gaver “bestilt” via lotsmorefree.com?

Vi har optjent en del points derinde og har også bestilt et par ting… Men vi har ALDRIG fået afsluttet en behandling af lotsmorefree og dermed ALDRIG modtaget en gratis gave.

De bestillinger vi har lavet blev gjort over 3 måneder siden og er endnu ikke godkendt. Vi har også prøvet at kontakte dem via deres kundeservice men de har aldrig svaret tilbage på vores mail.

Så hvis du har modtaget en gratis gave fra dem vil vi da gerne høre fra dig her på bloggen og har du eventuelt et screenshot af en afsluttet behandling så ser vi også gerne dette.

Vi læner os meget op af at kalde sitet for snyd og svindel men håber det bedste. Så skriv venligst hvad i har fået og hvor længe i har ventet osv.

Tags: , ,

19 Responses to “lotsmorefree.com – siden hvor du kan få gratis gaver…ELLER?”

 1. Anders siger:

  Har modtaget et gavekort på 500 kr. til Jensens bøfhus, skulle dog også rykke efter varen efter 6 uger. Men så kom den også.

 2. Lars siger:

  Godt emne…. jeg kender ikke selv nogle der har modtaget fra dem endnu.

  Men man kan jo undre sig over hvis man kigger på deres “kontakt os” side så står der – Kontakt informationer
  ADCLUB ApS, Sønder Tranders Vej 11, 9210 Aalborg SØ, CVR nr. 32356893

  Kigger man så i cvr registeret så er firmaet oprettet den 4.8.2009 og der er ingen ansatte (UNDER STIFTELSE) <- lidt lige som hvis man har bestilt en gratis gave (under behandling)

 3. Lars siger:

  Glemte jeg også lige at sige at det er lidt sjovt at de ikke svarer på mails men de godt kan finde ud af at sende nyhedsmails ud?! 😉

 4. Morten siger:

  Hej

  Ja, det er rigtigt at lotsmorefree har været meget dårlig til at sende gaver ud.

  Vi (adclub) har købt lotsmorefree, og er iøjeblikket igang med at rydde op i alle de support beskeder der er, samt få sendt varer ud.

  I skal være velkommen til at kontakt mig på morten@adclub.dk

 5. Klaus siger:

  Hej Anders og Lars,

  Først vil jeg starte med at sige, at jeg har stor respekt for folk, der tager sagen i egen hånd og ikke affinder sig med et manglende svar, og i stedet smider en WordPress blog op omkring problemet. Det er sku godt gjort. Hatten af for det.

  Derfor vil jeg også bruge et par linier på at prøve at forklare jer, hvad der kan være sket i jeres tilfælde og forsøge at overbevise jer om, at i IKKE er blevet svindlet. Konceptet bag Lotsmorefree er et cash-back, reward, point-koncept som er kendt fra rigtige mange lignende websites på nettet som f.eks. Pointshop.dk, Gratis-mode.dk, GratisKondom.dk, Yomoz.dk og ca. 30-40 andre små og mellemstore danske websites.

  Selskabet AdClub ApS er nystiftet i sommers og er den nye ejer af Lotsmorefree.dk. Aftalen faldt på plads henover sommeren 2009 efter nogle lange forhandlinger. Forud for dette forløb havde de tidligere ejere gennem længere tid forsøgt at sælge webprojektet gennem Amino.dk. Vi var så et par personer, som syntes godt om ideen og valgte at overtage projektet under meget nøje definerede forhold og til en forholdsvis høj købspris. Et af disse var, at ALLE udeståender skulle være clearet med brugerne, således at vi ikke kom til at købe katten i sækken og endte op med blot at købe en stor gæld.

  Det har desværre vist sig, at dette forhold ikke var bragt i orden inden vores overtagelse. For at løse dette forhold har vi indtil videre videresendt samtlige cases til de tidligere ejere, som under mildt pres, har indvilget I at refundere brugere, som IKKE har modtaget deres præmier m.m.

  Forud for salget har de to tidligere supportere forladt deres poster i Lotsmorefree allerede i foråret. Nogle af dem er vist kommet lidt hurtigt ud af døren, og det er i hvert fald en hel del forhold, som ikke har været optimale for brugerne og har skabt en masse frustrationer. Det har skabt en masse problemer, som vi her efterfølgende har forsøgt at råde bod på.

  Jeg håber, at I og andre brugere vil kontakte os på e-mailadressen support@adclub.dk og kort beskrive jeres sag. Vi kan ikke love, at vi fra den ene dag til den næste kan løse alle problemer for alle brugere. Men vi lover at gøre vores bedste for at løse alle problemer, selvom de ligger forud for vores tid.

  En sidste bemærkning til nyhedsbrevene. Vi har faktisk sat de fleste nyhedsbreve på standby, indtil vi har et overblik over dem også.

  Jeg håber, at I vil tage en konstruktiv dialog med os og give os chancen for at få Lotsmorefree tilbage på rette køl.

  Mange hilsener,
  Klaus

 6. Lars siger:

  Hej Klaus og Morten

  Rart at høre at der sker noget.

  Ja men så er jeg da blevet en del klogere!

  Men hvorfor har i ikke udsendt et nyhedsbrev om dette. Altså med ejerskifte osv? Tror både dem der har lavet denne blog og os få som har skrevet herinde havde fået en anden opfattelse af det hele.

  Held og lykke med lotsmorefree.com

 7. Steen siger:

  Sluder og vrøvl.

  Jeg har da på intet tidspunkt modtaget færre nyhedsbreve. Tvært imod så syntes jeg i disse dage at der er kommet vældig mange flere.

  Jeg venter spændt på at høre om nogle overhovedet modtager noget fra dem. Jeg tror ikke længere på dette.

  Med 4 mails til deres kundeservice og ingen er blevet besvaret selv om den første mail er sendt for over 9 måneder siden. Jeg ville sige SCAM.

  Men et godt stund at Klaus og Morten at prøve at lukke hullet her.

 8. Peter Hansen siger:

  kan kun sige http://www.3rdworldpets.com/lotsmorefree.html

  Jeg tror ikke på Klaus og og Morten. Der er jo INTET sket siden de begge har omtalt lotsmorefree så pænt herinde.

  Jo vi har fået en masse nyhedsbreve som de ellers lovede var røget på standby indtil de havde løst problemerne…. Det eneste problem er at de er en flok scammers der snyder folk.

 9. Thomas siger:

  Så har jeg på under 10 dage (fra bestilling til modtagelse) fået et gavekort til HM via lotsmorefree.com 😉

 10. Thomas siger:

  Hej

  Jeg har heller ikke modtaget noget, og jeg bestilte for godt 5 måneder siden. Tror sgu også jeg er blevet snydt, mega dårlig stil og skuffende at folk kan være så rådne…

 11. Casper siger:

  Det ser ud til at siden er lukket helt ned, nogle der har en afklaring på det?

 12. Carsten Hou siger:

  Hmm ja det tyder på at de nu prøver at holde site lukket så længe at folk glemmer dem.

  Jeg tror aldrig på at jeg får det jeg har “bestilt” hos dem, og det er vel det de gerne have alle deres “kunder” tænker så de slipper for at betale.

  Det er bare pisse ringe stil at køre.

  Er der mulighed for at køre en sag mod sites som disse?!?!

 13. heidi siger:

  jeg bestilte gavekort på 500,- til HM sidste år i november 2009
  har aldrig modtaget noget
  heller ikke svar på adskillige mails til dem.
  kan kun advarer andre om at bruge denne side vis den nogen sinde kommer op og kører igen
  de tjener kassen på at snyde andre .
  SVINDLER SVINDLER SVINDLER

 14. Helle siger:

  Jeg modtog engang en 4 gb iPod fra lotsmorefree. Jeg havde dog en iPod så derfor blev den nye lagt væk. Da jeg en dag fandt den frem, virkede den ikke! Den ville ikke lade op, så det var der ikke meget ved!!!

 15. Carina siger:

  Jeg har haft 2 gode oplevelser med siden, men de ca 2 år siden, før deres point blev meget svære at få.

  jeg fik mange ved at få venner derinde, jeg modtog et gavekort på 500til H&M, og en ipod 16 gb
  🙂

 16. susanne brøndum siger:

  Hej jeg har modtaget både 1000 kr i gavekort til netto og Ipod, der gik nogle uger hvor jeg rykkede et par gange men fik mine ting

 17. John siger:

  Jeg modtog en Nintendo Wii… Det er 4 år siden… jeg samlede nok point sammen, men rykkede dem også én gang, da jeg synes behandlingstiden var lidt lang… Efter jeg havde nået mine point gik der 3 måneder til jeg fik wiien… Jeg accepterede, da de jo skal tjekke om man nu har gennemført alle “opgaverne” korrekt…
  Så ingen klager herfra…

 18. Linda siger:

  Min kæreste og jeg har for flere år tilbage modtaget 2 stk iPod nano og også en PS2. Der gik også ret lang tid, fra vi vekslede points’ne til gaver, inden vi fik dem, men de kom da, uden vi behøvede at rykke for dem. Vi oplevede dog flere gange, at points ikke blev registreret, men når vi så skrev en mail onkring det, fik vi de points, vi manglede.
  Jeg har dog ikke været inde på siden i flere år, så jeg kan ikke udtale mig om, hvordan det er nu…

 19. Felicia siger:

  Jeg kan se at denne tråd er gammel, og jeg ved faktisk ikke om sitet eksisterer mere?

  Jeg modtog en del fine ting tilbage da sitet var helt nyt. iPods til julegaver og iPod løbeudgave senere. Ingen problemer, hurtig levering.

  Kontakt til kundeservice et par gange med god respons.

  Jeg er rigtig ked af at se at så mange har haft så dårlige oplevelser, for da det startede og jeg var med, var det et rigtig godt koncept, men jeg sprang ligesom så mange andre fra, da det blev rigtig svært at tjene point.

  Håber blog-ejere og andre fik deres ting i sidste ende 🙂

  Mvh Felicia

Leave a Reply