2 nye WOW guider.

Så er det igen tid til lidt World of Warcraft. Hvis du er glad for spillet men syntes du vil se spillet fra en lidt anden vinkel eller bare prøvet noget nyt vil du syntes om dette…..

Vi har denne gang fundet HELE 2 guider som vi begge bare måtte skrive om. Vi har valgt at slå det sammen til et indlæg.

DENNE guide har så meget ekstra materiale at hvis man aldrig har prøvet at spille WoW før så kan man helt sikkert klare sig med disse guider. Der er en desideret guide hvis man er helt grøn inden for WoW. Det er faktisk meget interessant materiale at læse igennem.
Man får sit egent login og password til en side hvor man kan gå ind og hente guiderne og få nye opdateringer når de laver dette.
Vi syntes det er den mest vilde samling af guider samlet til en lille pris. Prisen er for tiden kun $47 (ca. 275dkkr) normalt sælger de dem til $142.

Her er hvad du får. Tryk på billedet for at læse mere…. (Siden er på ENGELSK)
WoW guider

Den anden guide går på. Lav hurtigst muligt en level 80 figur. Få tilført en masse guld til din figur samt lær at dominere andre spillere i WoW. Vi købte den store pakke og her må vi sige vi godt kunne have tænkt os lidt mere ekstra materiale, men vi fik hvad vi betalte for og det var bestemt ikke dårligt.

Du kan klikke på billedet og læse mere…. (siden er på ENGELSK)

wow guide

Vi kan ikke anbefale man køber begge guider. Omvendt kan vi heller ikke fortælle hvilken sæt der er bedst. Da de begge har information som den anden guide ikke har.

Så klik ind på begge links og se hvad der passer dig bedst.
Vi ønsker jer en god fornøjelse med WoW og håber vi ses som Level 80! 🙂

Tags: ,

Leave a Reply