World of Warcraft… De fedeste guider

Så fik jeg kigget lidt på guider til WoW… de er godt nok ikke gratis, men de er godt nok GODE i hvertfalde til som mig som kun har spillet det i 1½ år.

Den første guide: Kort fortalt så giver den trin for trin mulighed for at lave en figur fra level 1 til level 80 på KUN 7 dage. Jeg testede det selvfølgeligt mens jeg lå med influenza og JA det VIRKER. Du kan læse mere om guiden her.
Der er en lille video og en masse om denne guide på siden og hele guiden koster kun $50 (250-300dkkr) hvilket jeg syntes er givet rigtig godt ud.
Guiden er lavet af en gut som kalder sig Zygor, men læs meget mere om det her.

Den anden WoW guide er så seriøse at der er 8 ugers tilbage betaling af pengene hvis man ikke syntes guiden er i orden. De lover i særdeleshed at man kan tjene op til 200 guld stykker i timen i WoW og så skulle det være helt legalt, du skal med andre ord ikke bruge nogle former for fejl i spillet eller hacks eller andet skrammel. Der skulle ikke være nogle chance for at blive bannet. Guiden virker seriøs jeg har dog ikke haft mulighed for at kigget så meget på den da jeg først lige har købt den.
Men jeg må jo anbefalde den når man i løbet af de 8 uger kan få pengene tilbage. 😉 Guiden koster $37 (ca. 225dkkr) og den kan købes her. Læs meget mere om denne guide på følgende link her.

Når tilbage til WoW 🙂

Indlæget er lavet på : blog.mapfumo.dk

Tags: ,

Leave a Reply