Spil poker på nettet.

Hvis du vil begynde at spille poker på nettet kan jeg anbefaler dig at du til at starte med begynder at læse om reglerne for poker.
Der er nemlig mange forskellige former for poker.
Normalt spiller jeg selv kun Texas Holdem no limit. Her har man 2 kort på hånden, og der kan komme op til 5 kort på bordet. Man kan satse alle sine penge eller bigblind, med mindre en har forhøjet.

Man kan læse meget mere om regler for Texas Holdem på wikipedia. Jeg vil dog anbefale at man låner nogle poker bøger på biblioteket eller finder noget mere information på nettet inden at man går ind og satser en halv million på et eller andet pokersite.

Når du har læst og forstået reglerne for poker, vil jeg anbefale at du går ind på partypoker og øver dig. De giver iøvrigt en rigtig god velkomst bonus, hvis du ønsker at spille om rigtige penge. Måske mødes vi derinde en dag? 🙂

Jeg har i min tid lavet rigtig mange dårlige hænder på nettet fordi jeg har troet at jeg vidste alt om poker, men jeg må indrømme at jeg er blevet meget klogere med tiden. Et halvt år med en masse læsning har ført mig frem til at være en meget bedre poker spiller både på nettet og når man spiller blandt gutterne.

Husk på det det virkeligt drejer sig om at, tålmodighed, tålmodighed og endnu mere tålmodighed og selvfølgeligt en smugle held når man får forvildet sig ud i nogle hænder man burde have foldet istedet for at spille. Men man er jo nød til at gamble, for at vinde, man skal bare ikke gamble på kun dårlige hænder.

Tags: , , ,

Leave a Reply