Kan man tjene penge på at spille computer spil? – Del 2

Vi har tidligere nævnt at det er muligt at tjene penge på at spille computer spil. Nu har vi fundet endnu et sted hvor dette er muligt.

Det koster dog ca. $45 (ca. 270) at tilmelde sig dette produkt, men dette er også det ENESTE minus.

For de penge du betaler for produktet får du automatisk tilsendt spil, du skal teste dem og sende response tilbage til spille udviklerne. Efter noget tid når de har læst din “vurdering” at spillet, får du en check for at have spillet spillet. Dejligt ik? 😉
Det vil altså sige at du FÅR spillet FØR det udkommet da du jo skal teste det for dem. Du får lov til at beholde spillet når testen er slut. PLUS du får penge for det.

Det de kræver af dig er at du er OVER 15 år. Hvilket er lidt syndt for der er mange under 15 som godt kunne teste nogle af disse spil. Men dette har noget at gøre med hvor gammel man skal være for at spille spillene.

Vi har har mulighed for at teste dette produkt i lidt over en uge nu. Det vi kan sige er at vi har tjent omkring $6 i timen den ene dag og omkring $55 i timen en anden dag. Så er de $45 jo givet meget godt ud som produktet koster.

Hvis du kunne tænke dig at tjene penge på at spille så tryk her.

Den 16 Februar 2009 hæver de prisen efter egent udsagn. Så skynd dig at tilmeld dig.

Tags: , , ,

One Response to “Kan man tjene penge på at spille computer spil? – Del 2”

  1. benjamin porsgaard siger:

    Hej jeg lagde mærke til du skrev man skulle være over 15, hvad så hvis man er 15 eller 16 kan man så ? eller er det 18 år ?

Leave a Reply