Er det muligt at tjene penge på nettet?

Er det muligt at tjene penge på nettet? Svarret er JA hvis man gider og ønsker at bruge tiden på det.

Jeg fik forleden en mail fra en som er god til at sende mig fif og ideer til hvad man kan bruge nettet til. Denne gang havde hun stødt på en hjemmeside som sælger en guide, der trin for trin i 60 dage fortæller hvordan man kan begynde at tjene penge på nettet. Målet med denne guide er $30-$50 om dagen for maksimalt en til to timers arbejde foran computeren.

Guiden er dog ikke gratis den koster $47 (250-290dkkr.) Men opfylder guiden ikke dine behov har du 60 dages fuld retur ret. Dvs. du kan få pengene tilbage uden nogle spørgsmål eller noget.

Det er helt klart værd at investere de ~290,- dkkr i denne guide. Uanset om man er nybegynder på nettet eller om man har været med fra starten, kan man helt sikkert lære en masse ud fra denne guide. Det rare ved denne guide er at man ikke SKAL følge med dag for dag… Nej man kan tage 10 dage af kurset den ene dag hvis man syntes man kan overskue det og man kan springe dage over, hvis man ikke lige har tid til det i f.eks. weekenden.

Du kan læse meget mere om guiden og købe den her

Et stort minus til denne guide er dog at den er på engelsk, MEN hun bruger en masse tid på at forklare de enkelte ting. Skulle guiden være uforstående eller volde dig anden form for problemer vil jeg da gerne prøve at hjælpe her på siden.

Tags: ,

Leave a Reply