2008 Året der gik

Som de fleste nok ved startede vi vores blog i 2008.
Det var sjovt at se hvor mange besøgende vi egentligt nåede at få på den korte tid vi var i luften af 2008.

Hele – 763 besøgende kom der siden vores første indlæg den 30 november 2008.

Vores første indlæg var – Lær hvordan paypal virker.
Samme dag kom følgende indlæg :
Lav dit helt egen webhotel helt gratis,
Egen musikbutik på nettet?!
og
Opret din egen blog helt gratis..

Det var hvad vi nåede på opstartsdagen og dermed den eneste dag i november.

December måned startede vi med :
Kan man tjene penge på at klikke på reklame sider? – ud fra denne guide og køb af et par refferals er Tom den ene af os 3 kommet op på at have tjent lidt over $700 og venter nu på at få dem udbetalt.

Efterfølgende smed vi et par guides efter jer nemlig World of Warcraft… De fedeste guider efterfulgt af en guide som gjorde det muligt at tjene penge på nettet nemlig – Er det muligt at tjene penge på nettet? vi tester stadig denne guide og det går stille og roligt fremad.
Ønsker du mere trafik til din hjemmeside? tog vi også op, en af mange sider der kan give din hjemmeside mere trafik.
Et par dage efter skrev vi om gratis software nemlig “Mangler du software? Vi ved hvordan du kan få det gratis.” – Hvilket vi kan se ifølge vores statistikker at mange har været forbi og kigge på. Samme dag listede vi et link ud til hvordan man kan få 10 dage gratis med World of Warcraft – Gratis World of Warcraft i 10 dage.

spaceflowers.dk i julehumør!” Vi syntes det var lidt sent først at komme i julehumør den 12 december men dem om det! 🙂

Samme dag kom vi på banen med “Kan man tjene penge på at spille computer spil?” Det må man sige er et RENT hit. Det er gået lige i hjerterne på os 3 men også mange af jer brugere.

Vil du gerne tage bedre billeder med dit digital kamera? Det ville vi men vi fik aldrig rigtigt gjort så meget ved det som vi gerne ville… Dog har vi fået mange fif og ideer med denne guide.

Vil du gerne tjene lidt på at have reklame på din bil? Udemærket måde at få lidt ekstra. Men ikke mange af jer brugere gider køre rundt med dette kan vi se. SponsorCar er nu ellers et helt ok produkt.

neobux – tjen penge på at kigge på hjemmesider. Det var her vi troede der kom mange spørgsmål osv. Men det er faktisk alt for få det overhovedet har været inde og kigge hvad dette går ud på. Det er nemt enkelt og ikke tidskrævende og samtidig tjener man penge. Men åbenbart de færreste af vores brugere der syntes om dette.

Selvom vi snart skifter til digital tv-signal så er der ikke mange der har gjort brug af “Kunne du god bruge 3000 tv kanaler?” Et udemærket produkt som ikke har nogle månedlige gebyer.

Vind på Net-Casinoer ved roulette bordet” Det er der mange brugere det har kigget på. Håber i har kunne bruge tippet til noget.

Sidst men ikke mindst kom vi med Ubegrænset downloads af mp3 og video? Vi er selv rigtig glade for at have fået kastet dette link i nakke og vi bruger det rigtig meget.

Så skal det lige siges at der også har været et par svipsere i år. 3 Admins og ikke en eneste af dem kunne finde på at ønske god jul eller godt nytår. Nej alle troede af en af de 2 andre admins gjorde dette. Smart så ingen posts om dette.

One Response to “2008 Året der gik”

Leave a Reply