Ønsker du mere trafik til din hjemmeside?

Jeg har i længere tid rodet med at finde en nem løsning på at få mere trafik på mine hjemmesider og derved at mine indlæg ville blive set mere.

Jeg kunne selvfølgeligt bruge en masse penge på at sætte det på googles adwords. Men det er jeg lidt imod da dette er en fritids beskæftigelse og ikke noget jeg tjener penge på.

Jeg stødte på en hjemmeside, som hedder spaceflowers.dk som kvit of frit giver 300 visninger af ens hjemmeside bare ved at tilmelde sig.
Man optjener GRATIS flere visninger ved at kigge på andres hjemmesider. Dette kører automatisk når man har logget ind og trykket på surf knappen.

Plus’er (+):
Siden er på dansk.
Det er gratis.
Man kan betale 10,- dkkr via alertpay (man behøver vist ikke engang være medlem af alertpay for at kunne bruge deres service) og få 1000 visninger(credtis) mere.

Minus’er (-):
Der kan være et døgns ventetid på at ens side bliver godkendt til at blive vist.
Man kan ikke være garanteret at folk kigger på ens hjemmeside, det kan være de laver noget andet mens computeren surfer det max antalle sider pr. dag.

Tags: , ,

3 Responses to “Ønsker du mere trafik til din hjemmeside?”

  1. […] har tidligere skrevet om spaceflowers.dk. Jeg kan se på deres side at de er i julehumør nu. De giver 1000 credits EKSTRA til alle der […]

  2. […] har tidligere skrevet om hvordan man kan få mere trafik til ens hjemmeside ved hjælp af […]

  3. […] trafik til din hjemmeside By mapfumodk Vi har tidligere skrevet om hvordan man kan få mere trafik til ens hjemmeside ved hjælp af […]

Leave a Reply